Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hová tűnt a South Park honlap?...

Hová tűnt a South Park honlap? Nincs másik, ahonnan le lehetne szedni az új részeket? Egyáltalán, melyik résznél tart az új évad?

Figyelt kérdés
2008. nov. 14. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

1. kérdés: Mivel ezek szerint nem tudsz olvasni, így nem írom le.

2. kérdés: A South Park ingyenes interneten keresztül, a hivatalos honlapon bármikor megnézheted akármelyik részt ingyen.

2008. nov. 14. 20:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Bármily meglepő is számodra, tudok olvasni. Wow! És képzeld, felfogtam, amit a holapon írtak. De valamilyen meglepő és érthetetlen oknál fogva arra gondoltam, hátha esetleg valaki pontosabb információkkal rendelkezik. Mivel a honlapon azt írják, "...igy ez meg el fog tartani par napig" de kb 2 hónapja ezt írják, az jutott eszembe, hogy felteszek itt egy kérdést ezzel kapcsolatban. Hátha valaki normális stílusban válaszol netán. A második kérdésemért külön elnézést kérek, nem hangsúlyoztam eléggé, hogy letöltwni szeretném őket és nem csak megnézni, ha lehet akkor magyar honlapról. A harmadik kérdésre nem válaszoltál, tehát...ó csak nem?! Te se tudsz olvasni???
2008. nov. 15. 08:22
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Óó, ha mégis tudnál olvasni, akkor láttad volna, hogy több HETES kiesés írnak. És a 3. kérdésedre válasz a 2. kérdésre adott válasz! Ha veszed a fáradságot, akkor egyből a főoldalon írják, hogy hanyadik résznél tart. A többi letöltésre pedig ott az oldalon a link, persze nem árt ha legalább értelmezni tudod, amit látsz. (Minek net olyannak, aki azt sem tudja, mi az?)
2008. nov. 15. 11:37
 4/5 A kérdező kommentje:
tudod mit? töröltetem a kérdést, te meg menj máshova parasztkodni.
2008. nov. 16. 08:44
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt minden megvan :) angolul... :) Szeretem angolul nézni, mert jobban tetszik a hang...:) Meg olyan eredetibb :) És sokat tanulok is belőle... :D

2009. nov. 24. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!