Ez a két kép melyik Castle részben van?
(Első vagyok.)
Túl sok szabadidőm volt 2011-ben. :D
Nagyon sokszor láttam kb. az első 4 évadot, ezt a részt pedig főleg. És egyébként azóta teljesen biztos vagyok benne, hogy ezek a 3. évad 24. részéből vannak. :)
Gratulálok:D
Én inkább az 5-8 évadot láttam, valamiért csak így ismétlik a viasat 3-on :( Pont ma jött rám egy ilyen Castle emlék-villanás, és le nem játszott jeleneteket néztem, rajongói fórumokat olvastam, ezért találtam meg ezt a kérdést:)
Ilyenkor sajnos velejárója az a rossz érzés is, ami az a "durva" elválásnak a következménye, és sajnálkozok, hogy miért nem lett 9. évad, és miért ilyen rosszba váltak el a színészek:(( Sajnos ez a rossz érzés erőteljesebb, mint a jók.
Igen, az egész kommenteddel egyet kell értenem. A minőség eléggé leromlott a vége fele, bár ezt lehetett látni a nézettségi adatokon is. Kb. harmad annyian nézték a nyolcadik évadot, mint az első - másodikat. A Loksat sztorit nem is lehet a Beckett anyjának ügyéhez hasonlítani, minden szempontból alulmaradt.
Lehet mégis jobb volt befejezni, minthogy a szemünk előtt hulljon szét, ez a szépen felépített, csodás világ, amit az évek alatt sikerült elérniük. Mondjuk ezzel ellentmondva megérdemelt volna egy normális lezárást a sorozat, nemcsak pár vágóképet, ami évekkel később játszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!