Tudtok mondani hasonló filmeket mint a Lolita?
Én is kiírtam régebben egy ilyesmi kérdést, tök jó válaszok érkeztek, belinkelem hátha találsz közte.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Meg én is írok párat ami itt nincs felsorolva.
Ha az elrablós/megerőszakolós/bántalmazós részre gondolsz olyanokat konkrétan nem ismerek, de van egy-kettő amiben hasonló korkülönbséggel bír a "pár" csak nem feltétlen a kislány az áldozat, pl The Crush. A Poison Ivy is ilyen, ezt még nem láttam de állítólag jó. Ott van A szerető (ez nekem nem tetszett annyira), az Egy lányról, illetve a Lolitából 2 film is készült nem tudom melyiket láttad, de ha érdekel nézd meg a másikat is!
Remélem ilyenekre gondoltál. Engem is érdekelnek a válaszok, hátha tud valaki hasonló HANGULATÚ filmet, mert a Lolita (1997-es változat) hangulatát imádom.
Vagy olvasd el, könyvben is nagyon jó!
Jajj, majdnem kifelejtettem a kedvencemet. Itt csak mellékszál a fiatal csaj de egy nagyon jó film az Amerikai szépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!