Tropicáriumba elfogadják a szép kártyát?
Most komolyan?
Annyi nincs benned, hogy beírd a google-ba, inkább minket csicskáztatsz, hogy utánanézzünk? Hova jutott már ez a világ? lustaság, tehetetlenség!
Nesze itt van:
10 másodperc volt beírni a googleba, kevesebb, mint megírni a kérdésedet!
Senkit sem csicskaztatok. Olyanoknak szólt a kérdés akik esetleg már fizettek vele.
nem kötelező válaszolni a kérdésre, ha nem akarsz! Ennyi bunko idióta kötekedő embert itt itt!! -.-
Nem gondoltam erre hogy fent van a honlapjukon. Gondoltam megkérdezem itt hátha valaki tud tapasztalatból válaszolni.
Nem értem miért kell kiakadni. Ez a fórum azért van, hogy kérdéseket tegyünk fel. Ha butának találjuk a kérdést NEM KÖTELEZŐ rá válaszolni. Főleg nem ilyen stílusba. Ne tegyetek már úgy mintha olyan rosszat tettem volna ezzel a nyamvadt kérdéssel..
"Lehetőség van az OTP, a K&H és az MKB Bank által kibocsátott SZÉP-kártyákkal fizetni a Tropicarium belépőjegyeiért. A fizetéshez a SZÉP-Kártya rekreációs/szabadidős részén kell, hogy legyen az összeg."
Tropicarium honlapja...
elfogadják...
5200 ft-t fizettünk és a ruhatár nincs benne. Felháborító, hogy cipelni kellett a kabátokat táskákat végig mert nem vittünk készpénzt, ki gondolta volna, hogy nincs benne egy tetves vállfa szolgáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!