Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tropicáriumba elfogadják a...

Tropicáriumba elfogadják a szép kártyát?

Figyelt kérdés
2019. júl. 18. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Most komolyan?

Annyi nincs benned, hogy beírd a google-ba, inkább minket csicskáztatsz, hogy utánanézzünk? Hova jutott már ez a világ? lustaság, tehetetlenség!

Nesze itt van:

[link]

10 másodperc volt beírni a googleba, kevesebb, mint megírni a kérdésedet!

2019. júl. 19. 05:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Senkit sem csicskaztatok. Olyanoknak szólt a kérdés akik esetleg már fizettek vele.

nem kötelező válaszolni a kérdésre, ha nem akarsz! Ennyi bunko idióta kötekedő embert itt itt!! -.-

2019. júl. 19. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Azért mondjuk igaza van az elsőnek abban, hogy ezt megkereshetted volna te is! És még te vagy felháborodva?
2019. júl. 19. 17:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam erre hogy fent van a honlapjukon. Gondoltam megkérdezem itt hátha valaki tud tapasztalatból válaszolni.

Nem értem miért kell kiakadni. Ez a fórum azért van, hogy kérdéseket tegyünk fel. Ha butának találjuk a kérdést NEM KÖTELEZŐ rá válaszolni. Főleg nem ilyen stílusba. Ne tegyetek már úgy mintha olyan rosszat tettem volna ezzel a nyamvadt kérdéssel..

2019. júl. 20. 01:18
 5/6 anonim ***** válasza:

"Lehetőség van az OTP, a K&H és az MKB Bank által kibocsátott SZÉP-kártyákkal fizetni a Tropicarium belépőjegyeiért. A fizetéshez a SZÉP-Kártya rekreációs/szabadidős részén kell, hogy legyen az összeg."

Tropicarium honlapja...

2019. szept. 4. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:

elfogadják...

5200 ft-t fizettünk és a ruhatár nincs benne. Felháborító, hogy cipelni kellett a kabátokat táskákat végig mert nem vittünk készpénzt, ki gondolta volna, hogy nincs benne egy tetves vállfa szolgáltatás.

2020. febr. 8. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!