A középiskolás kollégiumokban mennyit tudtok bulikba, partikba menni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval idén szeptemberbe megyek középiskolába, kollégiumba és érdekelne hogy tanulás mellett mennyit tudtok ESTE szórakozni.
Kicsit szigorúbbnak képzelem, és nem látok esélyt rá hogy később talán menni tudjak rá.
2019. júl. 17. 14:17
1/3 anonim válasza:
Már régen rossz, ha tanulás helyett a bulizás érdekel. Amúgy nem igazán tudsz, a kollégiumokban elég szigorú ma már a rend, kapuzárás stb... Mivel 18 év alattiakról van szó, az alkolol tiltott, így a bulik sem játszanak sok helyen, főleg nevesebb gimikben simán kicsapnak, ha megszondáztatnak az ajtóban, ha mész haza és alkoholt találnak a szervezetedben! Rendőrségi úgy, kitől kaptad fiatalkorúként az alkoholt stb...
2/3 A kérdező kommentje:
Okés értem én, de dirket írtam hogx mellett. Az eddigi nyolc év alatt nem igazán volt 4-nél rosszabb jegyem szóval nem az lenne az első.
Alkohol fogyasztásról nem is kérdeztem, terveztem és nem is akarok.
Csak így lightosba barátokkal.
2019. júl. 19. 03:01
3/3 anonim válasza:
Nem nagyon lehet. Kimenő általában naponta van egy órát, van ahol ennyi sem. Marad a péntek, szombat este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!