Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen programokat lehet...

Milyen programokat lehet (nyaron) csinalni?

Figyelt kérdés

Kicsit kifogytam az otletekbol, es szinte az osszes baratom nyaral epp valahol ezert nem tudom milyen egyeni programokat es szorakozast csinalhatnek. Viszont mindig szeretem telezsufolni programokkal a napjaimat es utalok semmittenni😁 ugyhogy legyszi aki tud irjon nekem

18/L

2019. júl. 9. 14:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy nem tudjuk, hogy te mit szeretsz csinálni. Most hiába mondom, hogy én például tök jól elvagyok egy sorozattal szabad időmben, ha te más ember vagy, akkor nem sokat ér a tanácsom.
2019. júl. 9. 14:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Igazából mit szeretsz csinálni? Mert írhatom én neked, hogy menj kirándulni, vagy kösd össze a városban járkálást a geoládázással, de ha ez neked nem jön be, akkor hiába.

Pedig én ajánlom a Geocaching-et. Ingyenes és jó móka.

2019. júl. 9. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!