Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha sok történetet írok, akkor...

Ha sok történetet írok, akkor fejlődni fogok egy idő után?

Figyelt kérdés
Elkezdtem újra írni történeteket, már régebben is írtam, de kb mindig megakadtam maximum a második résznél. Most meg azt vettem észre, hogy nem tudom átadni rendesen az érzelmeket. Ha sokat írok, egy idő után menni fog?

2019. júl. 2. 22:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Az jó, ha látod, hogy mi a gond. Az már más kérdés, hogy valaha is képes leszel-e erre. Az írói stílus fejlődhet, de maga a közlésmód, az emocionális átérzés nem biztos.

Monitoroztasd az írásaid. Állíts fel főkuszcsoportot ismerőseidből, vagy akár pár ismeretlenből. Olvassák el a megírt részt és kérd meg őket, hogy mondják el róla, mit gondolnak. Vagy tegyél fel róla irányított kérdéseket, így le tudod mérni, hogy számukra mennyi ment át abból, amit te közölni, átadni szerettél volna.

2019. júl. 3. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!