Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Pilóta jogsi megszerzése?

Pilóta jogsi megszerzése?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ez egy régi álmom lenne. Hobbi szinten, kis gépekkel szeretnék csak repülni. Aki jártasabb a témában le tudja írni a jogsi megszerzés menetét? Nyugat-Magyarországon van rá lehetőség? Már feltettem egyszer a kérdést, de sajnos nem kaptam választ :(

2019. jún. 23. 23:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert egyszerűbb ha neten keresel rá.

Hacsak valaki nem pilóta itt és válaszol rá érdemben. A többiek meg ugyanúgy a netről fognak okosakat mondani..szóval előzd meg őket és írd be googleba

2019. jún. 24. 09:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Már megtettem. De az összes ilyen oldal elavultnak és amatőrnek tűnik, a legközelebbi lehetőséget pedig a Balaton mellett találtam. De biztos van annál közelebb is Szombathelyhez. Ezért írtam ki a kérdést, de ha valakinek tényleg segítségre van szüksége, szart se ér ez az oldal. Na mindegy...
2019. jún. 24. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:

beirod itt fent a keresobe, hogy pilota, es kapsz egy rakat kerdest, ahol a tobbiek megvitatjak a lehetosegeket magyarorszagi pilotakepzes temaban

ha nem vagysz a legitarsasagokra, akkor a legegyszerubb, ha felveszed a hozzad legkozelebbi repterrel a kapcsolatot es megkerdezed van-e a repteren pilota suli

ha hiszed ha nem, rengeteg repter van Mo-n es szinte a legtobbon talalsz iskolat

mondjuk kezdheted itt, bar a honlapjuk kezdetleges:

[link]

amugy ezeket lattad mar? mert ezeken semmi elavult info nincs

[link]

igaz ezek csak Pesten es Szegeden vannak, de kapsz betekintest hogy milyen osszegre szamithatsz

[link]

olvasgass a temaban, fontolgasd, hogy mennyi penzed van, illetve ha meg diak vagy, akkor milyen karriert erdemes megceloznod, ahol keresel annyit es van annyi szabadidod hogy ebbe a lelegzetelallito de feletteb draga hobbiba belefogj

2019. jún. 25. 00:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Dolgozom, pénzem lenne rá. Persze még párszor azért alaposan átgondolom a dolgot. Közben eszembe jutott, hogy Pápa mellett van reptér, majd velük gondoltam felvenni a kapcsolatot :) Köszi a linkeket és hogy válaszoltál.
2019. jún. 25. 01:25
 5/8 Dubai válasza:
Szegedet tudom a legjobban ajánlani! ( csak pilóta közegben mond úgy h szakszó jogsi helyett(szakszolgálati engedély))
2019. jún. 28. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismerősöm Gödöllőn a CAVOKnál szerzett PPL jogosítványt, kb 2M Ftért. Ha jól tudom 45 óra repülés kötelező oktatóval, és kb 100 óra elmélet, abból 75%os vizsga. Őszintén szólva nem nagyon tudom a részleteket, de a helyedbe érdeklődnék náluk.
2019. júl. 2. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, most látom hogy Szombathelyi vagy, ott nem tudok semmit. De nagyon sok ma is aktív reptéren tartanak kisrepülős tanfolyamot.
2019. júl. 2. 10:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Már jobban utánanéztem, tudom mit kell tennem :)
2019. júl. 3. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!