Ajánlanátok sellős/szirénes témájú könyvet, filmet vagy sorozatot?
Figyelt kérdés
A h2o: egy vízcsepp elég és a Makoi hableányok persze megvolt, illetve olvastam Tera Lynn Childtól a Hableányok kíméljenek c. regényt.
Tényleg bármi jöhet, amiben ez van a középpontban, és érdemes is megnézni/elolvasni.
2019. jún. 23. 04:00
1/5 anonim válasza:
Splash - az egyik alap ilyen film, hatalmas siker volt anno. A legendás Ron Howard rendezte!
Mr. Peabody and the Mermaid - Egy igazi klasszikus a témában. De ebben az időben igazi mermaid mánia volt, ott van a Miranda, Mad About Men, Mermaids of Tiburon
Bocs, hogy magyar címeket nem írok,de soha nem nézek magyarul filmeket, ezért nem is tudom a magyar címeket...
2/5 A kérdező kommentje:
Angolul is jöhet minden, ha eredetiben az, úgyse magyarul fogom megnézni :D
Köszi.
2019. jún. 23. 12:06
3/5 xname válasza:
Én a szirén című sorozatot ajánlanám.
4/5 anonim válasza:
A szirén sorozatot érdemes megnézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!