Az egyetemen tényleg akkor becsülnek csak meg a többiek, ha minden buliban ott vagyok és egyfolytában iszom?
Nem, ez nem számít, kivéve ha kollégiumban laksz.
Akkor kilóghatsz a sorból.
De ha sohasem vagy józan hogyan teljesítesz?
A tanárok felé kell teljesíteni, ráadásul az alkoholtól gyengülnek az idegeid. 5. év végére idegroncs leszel, és még csak most kezded az életet.
Szia!
Én is félek ezektől. Én sem vagyok bulizós, nem iszok, nem cigizek. Ettől függetlenül szeretek mászkálni, elmenni ide-oda. Remélem lesznek majd barátaim:D
De próbálok hinni benne, hogy van egy olyan egyéniségem ami pia nélkül is lehengerlő:P:D
Hova készülsz egyébként?
én 2 év alatt 2* voltam inni a csoporttársaimmal, meg vagy 3* a kolis haverjaimmal, de sosem tapasztaltam, hogy emiatt lenéznének.
jó, az tény, hogy nem én lettem a társaság közepe és hogy az a banda aki rendszeresen összejár jobban ismeri egymást, közelebbi barátok lettek.
ki lehet menni a többiekkel kocsmázni úgy is, hogy nem rúgsz be, 1-2 sör vagy boroskóla még nem üt agyon, de mégis van egy közös tevékenységed a többiekkel, ott vagytok egymás mellett, dumáltok, hülyéskedtek, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!