Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az egyetemen tényleg akkor...

Az egyetemen tényleg akkor becsülnek csak meg a többiek, ha minden buliban ott vagyok és egyfolytában iszom?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 07:58
 1/7 anonim válasza:
100%

Nem, ez nem számít, kivéve ha kollégiumban laksz.

Akkor kilóghatsz a sorból.

De ha sohasem vagy józan hogyan teljesítesz?

A tanárok felé kell teljesíteni, ráadásul az alkoholtól gyengülnek az idegeid. 5. év végére idegroncs leszel, és még csak most kezded az életet.

2010. júl. 9. 08:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó. Úgysem leszek kolis. Csak kicsit félek, hogy nem lesznek barátaim meg ilyenek, és nem bírom a piát túlzottan, és olyan bulizós sem vagyok. Nem vagyok otthon ülő sem, de nekem nem az számít bulinak, hogy egész este hányok. Azok az ismerőseim, akik már egyetemre járnak, azt mondták, hogy ne nagyon hangoztassam, hogy nem tudok inni, mert nem fognak kedvelni. Tényleg így van?
2010. júl. 9. 08:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is félek ezektől. Én sem vagyok bulizós, nem iszok, nem cigizek. Ettől függetlenül szeretek mászkálni, elmenni ide-oda. Remélem lesznek majd barátaim:D

De próbálok hinni benne, hogy van egy olyan egyéniségem ami pia nélkül is lehengerlő:P:D

Hova készülsz egyébként?

2010. júl. 9. 08:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Szegedre megyek.Ha te is tök jó lenne, ha össze ismerkednénk.:) Mondjuk csak nem olyan gáz. Ugyan ez volt mikor középiskolába mentem. Dunaújvárosi vagyok és Kecskemétre mentem és akkor is féltem hogy mi lesz és egy csomó barátom lett, pedig nem ittam és nem buliztam. Szerintem mindenki így érez.
2010. júl. 9. 08:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ááá, az egyetem nem erről szól, csak a sok idióta nem tud máshogy szórakozni. Többezer diáktársad lesz, létezhetetlen, hogy ne legyenek barátaid. :)
2010. júl. 9. 14:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Olyan rendesek vagytok. Megnyugodtam. Köszönöm! :)
2010. júl. 9. 15:31
 7/7 anonim ***** válasza:

én 2 év alatt 2* voltam inni a csoporttársaimmal, meg vagy 3* a kolis haverjaimmal, de sosem tapasztaltam, hogy emiatt lenéznének.

jó, az tény, hogy nem én lettem a társaság közepe és hogy az a banda aki rendszeresen összejár jobban ismeri egymást, közelebbi barátok lettek.

ki lehet menni a többiekkel kocsmázni úgy is, hogy nem rúgsz be, 1-2 sör vagy boroskóla még nem üt agyon, de mégis van egy közös tevékenységed a többiekkel, ott vagytok egymás mellett, dumáltok, hülyéskedtek, stb...

2010. júl. 16. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!