Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha Spotify -on van magyar...

Ha Spotify -on van magyar nyelvű podcast, milyen néven találom meg?

Figyelt kérdés
Ha Spotify -on van magyar nyelvű podcast, milyen néven találom meg?
2019. jún. 16. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Pl. Garázsmenet. De biztos van több is, én csak ezt ismerem, meg amúgy sem hallgatok podcasteket.
2019. jún. 18. 19:15
 2/7 A kérdező kommentje:

ha nem tudsz értelmesen válaszolni legalább hülyeséget ne írj mert csak magadat járatod le ... ha nem tudod mi az a podcast akkor minek szólsz hozzá ilyen nettó baromságokat?!?!?!

ahogy a mondás is tartja, és ezt vedd bátran magadra...

"az jó ha az okos hülyéskedik de ha a hülye okoskodik... "

2019. jún. 18. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
De ha egyszer Garázsmenet a podcast neve akkor mit mondjon?
2019. jún. 23. 00:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy látom, hogy súlyos problémái vannak a kérdezőnek lol. Inkább rád érvényes az, amit a válaszolónak írtál. Mindegy. Amúgy telefonon a keresőnél ha megnézed akkor ott van olyan fül, hogy podcastok aztán azon belül van "podcast charts" nekem angolul van, de rögtön az első lehetőség. Ott van szerintem köztük az összes magyar.
2019. jún. 23. 16:49
 5/7 A kérdező kommentje:
a Garázsmenet egy együttes, zenél, a podcast viszont nem együttes által előadott és főleg nem zenei dolog, itt a gond :D
2019. jún. 24. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Ömm... A Garázsmenet podcast... Youtube-on keress rá, kérdező. De Spotifyon is fent kell lennie.
2019. jún. 27. 16:20
 7/7 A kérdező kommentje:

és valóban, rákeresve én amire kattintottam ott amolyan RAP jellegű zene volt, de végignézve nem csak olyan van hanem podcast is, én kérek elnézést, de mindkettő igaz, podcast is meg zene is van garázsmenet keresésre

2019. jún. 27. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!