Csak szerintem nem járnak el a mai fiatalok bulizni szórakozni eleget?
Figyelt kérdés
Mostanában azt vettem észre alig van mozgás a huszonévesek, és feletti korosztályban a szórakozóhelyeken, amikor én 7-8 éve jártam még azt se tudtuk hova menjünk mert minden hely tele volt, csupa ismerősök minden helyen, most meg alig látni valakit, mintha a mostani fiatal generáció már kiégett volna, és csak a közösségi médián élik az életüket.Vagy csak én látom így? 33\F2019. jún. 15. 21:08
1/2 anonim válasza:
Hát lehet ez csak felétek ilyen, vagy csak te tapasztalod így, de én pont marhára az ellenkezőjét látom.
2/2 anonim válasza:
Szerintem inkább csak jobban szétnyílt a két véglet. Az a fajta, aki eleve kevésbé volt rá fogékony, az már sokkal könnyebben el tudja magát szórakoztatni otthon is, aki pedig el akar menni, annak könnyebb dolga van, mint valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!