Elszeretnék kezdeni streamelni twitchen xboxon csak nem tudom, hogy mik szükségesek hozzá Tudnátok ebben segíteni?
Nem tudom pl hogy milyen programok meg egyéb dolgok kellenek hozzá (a kamera meg mikrofon alap)
De azt nem tudom, hogy hogyan indítsak el egy streamet xboxon, hogy a nézők lássák a játékot, ehhez valamilyen felvevő program kell, nem?
Tudnátok segíteni?
Alap streamhez elvileg nem sok mindent kell csinálnod. De ha valami komolyat akarsz mint a profik akkor kell egy számítógép és egy külön képernyőfelvevő egység.
Alaphoz a Twitch appot letöltöd Xboxon, csinálsz egy Twitch profilt PC és összekötöd őket (egy számot kell beírni az Xbox appból PCn a beállítások - connections talán - menüben). Az Xbox kezel USB kamerát és mikrofont (azt nem tudom milyet nem próbáltam) alapból és közvetlenül tudja streamelni a képet Twitchre. Az alap menü használata kissé fapados és persze külön pc, streamelő hardver és program sokkal jobb minőséget ad. Én csak az alapot próbáltam, arról nem tudok nyilatkozni. Érdemes tudni, hogy a gyári Xbox stream közben megjelenő kis információs sávot csak a Mixeren (az Xbox saját stream szolgáltatása) keresztül lehet állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!