Hogyan tudom elérni, hogy instagrammon egy adott fiókot töröljenek?
Elsőre kicsit furán hangozhat a dolog (és természetesen ez legyen a legkisebb problémám az életben) de 5 éve egy inaktív fiók használja az én teljes nevem,minden vessző és plusz karakter nélkül. Sajnálatos módon,mivel ő használja az enyém,nekem plusz karaktereket kell alkalmazzak,ami kicsit zavaró,és ha lenne rá valami módszer inkább megoldanám,hogy a normál nevemen tudjak regisztálni,csak simán.
Van erre valami mód? Hiszen 4-5 éve inaktív az illető fiókja,sajnos vele megbeszélni nemtudom,jelentésből pedig eddig nem történt semmi.. :(
Inaktív fiókot nem törölnek, te pedig nem kérheted hogy csak úgy bárki fiókját töröljék. Nincs megszabva hogy mennyi ideig hagyhatod el az oldalt, és gondolj bele a fordított esetbe, hogy te egy ideig nem lépsz be - de továbbra is tervezed használni a fiókodat - majd azt önkényesen törli a rendszer vagy valaki kéri hogy töröljék már a kedvéért. Te nem lennél felháborodva rajta? Ugyanaz az eset.
Az pedig nem igaz, hogy sok jelentésre törölnek egy fiókot. Ennyi erővel ha valakinek van haragosa és összeszed pár embert akkor szó nélkül törölnék a fiókját, csak mert sokan jelentették? Nem lenne senkinek profilja akinek van rosszakarója, mert oda-vissza lehetne töröltetni csak felhasználói nyomásra egy fiókot mindenféle valós ok nélkül. Egyértelmű, hogy ilyet nem tesznek.
Ugyanez igaz arra, ha ok nélkül jelentesz egy fiókot, miközben az nem sért semmilyen szabályt. Garantáltan nem fogják törölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!