Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Megnéztem a detektiv pikachu-t...

Megnéztem a detektiv pikachu-t és sztem nagyon jó volt. Ti mit gondolotk róla? Én akarok egy Pikachu-t! 18f

Figyelt kérdés
2019. máj. 31. 23:26
 1/8 anonim válasza:
51%
Alkoholista pikachu viccesebb lenne :D
2019. máj. 31. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyszernézős film volt számomra, de annak végülis elment, nem bántam meg a megnézését.

A látvánnyal szerintem voltak bajok, Pikachun kívül egyik pokémont se sikerült élethűre megcsinálni. Viccesnek nem igazán volt vicces a film, hiába adták elő Pikachut a marketingben ilyen Deadpool-szerű dumagépnek, egy igazán jó beszólása sem volt a filmben, pedig tényleg végigdumálta a játékidő nagy részét. Azért akadtak vicces részek (például a kihallgatós jelenet).

Továbbá amit még negatívumnak fel tudnék hozni, hogy a film nem igazán tudta eldönteni, hogy most a gyerekeknek vagy az idősebbeknek akar szólni. A felnőtteknek ugyanis szerintem túl gyerekes volt, a gyerekek pedig egy kukkot se érthettek a krimiszálból, annyira csűrték-csavarták már a végére. A főgonosz pedig egy idióta volt, ennél hülyébben nem is lehetett volna kivitelezni a film végi gonosz tervét. Ebbe most spoilerek miatt nem mennék bele inkább.

Amiért viszont jár a pirospont részemről, hogy elég sok csavart tettek bele a sztoriba, és ezek szerintem abszolút működtek is.

2019. jún. 1. 00:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Jaja, jó is, hogy deadpoolt említed, mert mindkét karaktert ugyanaz játsza, Ryan Reynolds 😃

Szóval ha így vesszük, akkor nem véletlen, hogy hasonlítanak.

Trailert csak kényszerből láttam, így arra nem hatott rám, de az tény, hogy kb az összes poén elhangzik benne, és a film egésze meg teljesen más hangvételű 😃 szóval nem a film lett ettől rossz, hanem a trailer egy hatásvadász marketingcsapdás szar.

Valóban egyszer nézhetős. Nyilván benne van a pakliban, hogy a pokémon világra egy dc-marvel méretű franchise-t lehetne építeni, így nem csoda, hogy már készül a folytatás. Ez az első rész egy kicsit talán puhatolózás volt a háttérben lévő pénzemberektől, hogy mégis milyen irányba kellene elindulni a filmekkel, miből lenne a legnagyobb bevétel hosszútávon. Azt hiszem ezzel mi nézők azért jól fogunk még járni 🙂

Viszont az sem jó, ha összecsapják, mert az is idegesítő volt, hogy pikachu egy nagyon élethű lény, níg a többi elég gyenge volt. Főleg mewtwo, kb 20 év lemaradásban animálás minőségét tekinve... 😃

Én meg már születésed előtt is akartam pikachut, sőt volt is pikachus párnám, pulcsim, kulcstartóm, és még tazo-ban is megvolt-megvan valahol

2019. jún. 1. 00:52
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekes vagy
2019. jún. 1. 08:24
 5/8 anonim válasza:
Én egy olyan óràt szeretnék ami a Ben10-ben a gyereknek van. Bàrmilyen idegen lényé àt tud vàltozni. Sokkal jobb mint egy pokemon. De meg pokember meg szuperman kepessegeinel is ezerszer jobb!!!!
2019. jún. 1. 10:57
 6/8 A kérdező kommentje:

“Én meg már születésed előtt is akartam pikachut, sőt volt is pikachus párnám, pulcsim, kulcstartóm, és még tazo-ban is megvolt-megvan valahol”

Mi a franc az a tazo? XD amúgy semmivel sem jobb a szuperman mint a pokemonok sztem .... de a Ben 10 ed sem az is őskövület

2019. jún. 1. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Spoiler Én csak azt nem értem hogy Pikachura higy nem hatott az R szérum Jó értem hogy ő henry "apja" de a teste az akkor is pókemon szóval kellene rá is hasson a szer
2019. jún. 11. 22:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Tazók: kis kerek műanyag játékocskák voltak többnyire Pokémon-figurákkal, egy idő után már szereplőket is kiadtak, és kártyákhoz hasonlóan a Pokémon-figurákkal versenyezni lehetett. A Lays chips-ek belsejében árulták. Én 30 éves vagyok és az én 12-13 éves korom körül volt ez a mánia, 2001-2002. év körül. Aztán ahogyan az RTL sok évre abbahagyta a 3. évaddal, úgy el is szállt a varázs. (Majd 2005-ben folytatta az A+ és később az RTL újra.) Egyébként - amerikai számozás szerint - 9. évadig az RTL birtokában volt, de csökkenő nézettség miatt a 7.03-as résszel kaszát kapott.
2019. júl. 10. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!