Megnéztem a detektiv pikachu-t és sztem nagyon jó volt. Ti mit gondolotk róla? Én akarok egy Pikachu-t! 18f
Egyszernézős film volt számomra, de annak végülis elment, nem bántam meg a megnézését.
A látvánnyal szerintem voltak bajok, Pikachun kívül egyik pokémont se sikerült élethűre megcsinálni. Viccesnek nem igazán volt vicces a film, hiába adták elő Pikachut a marketingben ilyen Deadpool-szerű dumagépnek, egy igazán jó beszólása sem volt a filmben, pedig tényleg végigdumálta a játékidő nagy részét. Azért akadtak vicces részek (például a kihallgatós jelenet).
Továbbá amit még negatívumnak fel tudnék hozni, hogy a film nem igazán tudta eldönteni, hogy most a gyerekeknek vagy az idősebbeknek akar szólni. A felnőtteknek ugyanis szerintem túl gyerekes volt, a gyerekek pedig egy kukkot se érthettek a krimiszálból, annyira csűrték-csavarták már a végére. A főgonosz pedig egy idióta volt, ennél hülyébben nem is lehetett volna kivitelezni a film végi gonosz tervét. Ebbe most spoilerek miatt nem mennék bele inkább.
Amiért viszont jár a pirospont részemről, hogy elég sok csavart tettek bele a sztoriba, és ezek szerintem abszolút működtek is.
Jaja, jó is, hogy deadpoolt említed, mert mindkét karaktert ugyanaz játsza, Ryan Reynolds 😃
Szóval ha így vesszük, akkor nem véletlen, hogy hasonlítanak.
Trailert csak kényszerből láttam, így arra nem hatott rám, de az tény, hogy kb az összes poén elhangzik benne, és a film egésze meg teljesen más hangvételű 😃 szóval nem a film lett ettől rossz, hanem a trailer egy hatásvadász marketingcsapdás szar.
Valóban egyszer nézhetős. Nyilván benne van a pakliban, hogy a pokémon világra egy dc-marvel méretű franchise-t lehetne építeni, így nem csoda, hogy már készül a folytatás. Ez az első rész egy kicsit talán puhatolózás volt a háttérben lévő pénzemberektől, hogy mégis milyen irányba kellene elindulni a filmekkel, miből lenne a legnagyobb bevétel hosszútávon. Azt hiszem ezzel mi nézők azért jól fogunk még járni 🙂
Viszont az sem jó, ha összecsapják, mert az is idegesítő volt, hogy pikachu egy nagyon élethű lény, níg a többi elég gyenge volt. Főleg mewtwo, kb 20 év lemaradásban animálás minőségét tekinve... 😃
Én meg már születésed előtt is akartam pikachut, sőt volt is pikachus párnám, pulcsim, kulcstartóm, és még tazo-ban is megvolt-megvan valahol
“Én meg már születésed előtt is akartam pikachut, sőt volt is pikachus párnám, pulcsim, kulcstartóm, és még tazo-ban is megvolt-megvan valahol”
Mi a franc az a tazo? XD amúgy semmivel sem jobb a szuperman mint a pokemonok sztem .... de a Ben 10 ed sem az is őskövület
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!