S8 underground club-ról vélemények? Érdemes egyedül elmenni?
Figyelt kérdés
ez az egyetlen olyan szórakozóhely amit találtam, ahol rock és metál szól. csak hogy éppen nincs aki eljöjjön velem, és lány vagyok. biztos vagyok benne, hogy jófejek vannak ott, de azért mégis bennem van a félsz, hogy mennyire biztonságos. vélemények? plusz "szokás" ott ismerkedni? ezt úgy értem, hogy voltam olyan helyen ahol mindenki csak a saját kis körével foglalkozott, de volt ahol mindenki mindenkivel próbált beszélgetni, ismerkedni. Jó lenne néhány rocker társat megismerni, de ha alapvetően nem ezért vannak ott, hanem csakis a koncertekért, akkor nem fogom őket ezzel zaklatni:D2019. máj. 21. 11:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!