Hol tudnék hozzám hasonló emberekkel ismerkedni? 17/L
Gyorsan magamról egy pár szóban írok: Budapesti vagyok, gimnazista, és bár vannak barátaim, de nem olyanok, akikkel elmegyek hétvégente vagy délutánonként programokra.
Nagyon nyitott vagyok új dolgok megismerésére.
Érdekel az irodalom, a nyelvészet, fizika kémia, matematika,biológia, földrajz. Geológus szeretnék lenni. Punk, rock, blues zenéket hallgatok. Liberális vagyok és ateista. Szeretek olvasni.
Egyszerűen ehhez hasonló emberrel nem tudok találkozni! Valami nagyon nem egyezik, de ha még az sem, akkor a világ másik felén lakik.
Gondoltam, hogy ha mennék koncertre... de egyedül?
A geológusokat nagyra becsülöm, mert sok új információt, felfedezést nyújt a világnak, és a biosz, földrajzt mindig is kedveltem! Bár nem tartom magam ateistának, sem más vallásnak kitéve. Viszont a zenei ízlésed csak a punk és rock mutatkozik meg nálam és a metál műfaj sem áll távol tőlem, sőt!
Jah és a liberális eszmékre pedig nagy ívben sz@rok!:))
19/F
Első válaszolónak nagyon köszönöm!
Második válaszoló: ezt miért tetted közzé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!