Miért vonzódnak annyira a fogyatékkal élők a TikTok-hoz?
Hosszú abszolút érdektelenség után a nővérem telefonján kukkantottam bele, hogy na mi is ez valójában majd töltöttem le a saját telefonomra is. Egyetlen videót sem készítettem, viszont hamar rájöttem, hogy bizony az emberiség pusztulásra van ítélve. Már ami a videók nagy részét illeti. Viszont elém került néhány olyan profil is, sőt jóval több mint amire számítottam volna az oldalon, ahol fogyatékkal élő emberek, videók ezreit töltik fel magukról, sőt van akinek két három profilja is van és saját magával duettezik stb.
Az értelmesebb emberek kedves hozzászólásokat írnak de sajnos nem ez a több. Rengeteg negatív komment megy, amiket én le sem mernék írni, egyszerűen gyalázatos. De hol vannak ezeknek a gyerekeknek (mert ezek főként kiskorú fiatalok) a szüleik, akik ellenőrzik ezeket a netes tevékenységüket? És tényleg meglepően sokan fent vannak ezen az oldalon és töltik százával sőt ezrével magukról a táncolós, tátogós mutogatós videókat, átlag napi 30 új videóval is.
Én senki jókedvének nem vagyok ellene, én nem ítélkezem és nem bántok senkit, de pont ez zavar ebben, hogy annyira ki vannak ezáltal téve közszemlére és a szóbeli bántalmazásnak ami siralmas. Vagy ti hogyan látjátok, akik ismeritek ezt az alkalmazást?
Pszichológiai oldalról viszont tényleg az is érdekelne, ami alapjáraton a kérdésem volt, hogy mi vonzza őket annyira ehhez a képernyős világhoz?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!