Hol tudom letölteni a Theme Hospital számítógépes játékot ingyenesen?
Figyelt kérdés
Kiskoromban rengeteget játszottam vele, át is vittem majdnem az össze pályát. Németül volt meg, szóval az sem baj. Kérlek küldjetek egy kinket ahonnan le tudom tölteni az egész játékot (vagy magyar vagy német)! (mielőtt fikáznátok a "google a legjobb barátom" baromsággal, elmondom hogy azért írok ide, mert nem értek hozzá) Előre is köszi!2010. júl. 6. 13:17
1/3 *Lina* válasza:
Hát sajnos magyarul nem találtam meg, de az egyik linken letudod tölteni németül a másikon pedig választhatsz nyelvek közül:
01. [link]
Erre kattints: [link]
Ez egyébként a német verzió és sajnos ehhez rar kicsomagoló program szükséges máskülönben egy egyszerü dokumentumként menti!
02. [link]
Itt erre kattints: [link]
Majd egy legördülő sávot látsz, amin oldalt a adott nyelv zászlaja található, itt a mellette lévő linkre kattints!
Remélem segíthettem:) Ha valami gondod akadna nyugodtan írj e-mailt vagy kérdezd meg itt:)
2/3 A kérdező kommentje:
Innen már megoldom! Köszi szépen!
2010. júl. 6. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!