Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Jobb a mai Cartoon Network?

Jobb a mai Cartoon Network?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom hogy sokkal jobb lett most mint régen volt.

Én most egész nap tudnám nézni mert sokkal jobb rajzfilmek mennek. Régen, a 2000-es években olyan gagyi rajzfilmek mentek mint Billy és Mandy, Chowder, Bátor, Ed Edd és Edy stb..

De a legundorítóbb a Billy és Mandy volt, szinte rázott a hideg amikor adták.

Szerintem most sokkal jobb , a rajzfilmek amiket akkoriban adtak már sehol sincsenek.

Én örülök neki hogy jó irányba változnak.

22/F

2019. máj. 3. 12:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit értesz most alatt, a 90-es 2000-es évek sorozatai szerintem is gagyik voltak, leszámítva pár kivételt, amiket már páran említettek. Szerintem a csatorna, úgy 2, 3 éve volt a toppon. Mára már elég sok kedvencem(Parkműsor, Kalandra fel, Steven Universe, Sárkányok, Ben10, Angelo Rulez) véget ért. Jelenleg csak pár fut azok közül, pl a Medvetesók és a Gumball, de a 6. évada szerintem már gyenge volt. Belenéztem a mostani kínálatunkban, és temérdek Tini titánok harcra felt, új (szerintem lebutított) Ben10-t, meg Bűbájtábort adnak, és ezzel leírtam mindet. Ráadásul sokból egyszerre 4,6,vagy akár 8 megy egymás után, régen kettesével mentek, és annyi reklámot sem adtak.
2019. aug. 27. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!