Menjek vagy ne menjek? Lenne értelme?
Figyelt kérdés
Ma piálni akarnak egy páran, "előbulit" akarnak tartani mert holnap kolis ballagás, viszont holnap este is lesz ivászat. Most akkor melyik nap kellene ki menni? mindkettőn lehetetlen mind s pénzt, mind az energiámat tekintve így érettségi előtt.2019. ápr. 28. 06:18
1/3 anonim válasza:
Semelyiken. Én is iszok, de az ilyeneknek semmi értelme és jó végük se szokott lenni. Gondolom nem is kedvelsz mindenkit, aki ott lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán. Vannak páran, legalábbis...Van, aki jófej. De tényleg nem látom értelmét. Nem tudom miért vagyok ilyen, hogy túlkomplikálok mindent mindig.
2019. ápr. 28. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!