Voltatok már EGYEDÜL a moziban?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem h.egyedül mentetek,hanem h.csak ti néztétek a filmet.Szóval hogy a teremben ti voltatok egyedül...
Mert én ma este így jártam:)
Szerintetek ez ciki? Nagyob fura volt,de összességében olyan VIP-érzés kerített hatalmába:d
Ráadásul vígjátékot néztem,szóval vicces volt mikor egyedül röhögtem a poénokon:D
2010. júl. 5. 22:00
1/7 anonim válasza:
Egyszer voltam úgy, hogy az egész teremben (jó nagy terem volt) összesen ketten voltak rajtam kívül. Fura érzés volt :O
2/7 anonim válasza:
:D Nem, milyen filmet néztél te meg, amin senki nem volt rajtad kívül? :O
Nem ciki szerintem, kicsit furcsa, de vicces. :D
Kipróbálnám. :D
3/7 A kérdező kommentje:
Másnaposok:)
Egy egy közepes nagyságú városban...
Ide most ért el a film..Múlt csütörtöktől most szerdáig játszák...Gondolom aki esetleg még nem töltötte le,és moziban akarta látni,az már megnézte azóta.
Szóval mára csak én jutottam:D
2010. júl. 5. 22:10
4/7 A kérdező kommentje:
bocs a dupla "egy"-ért:)
2010. júl. 5. 22:10
5/7 A kérdező kommentje:
amúgy csodáltam h.egy embernek is levetítik:s
2010. júl. 5. 22:11
6/7 anonim válasza:
teljesen egyedül pont nem, anyuval voltunk egy filmen, amit csak a mi kedvünkért indítottak el. szóval egyedül voltunk.
7/7 anonim válasza:
Még nem voltam, de már előfordult, hogy féltem tőle, h egyedül leszek, mert az milyen már... :D De úgy látszik nem is rossz, kedvedre "randalírozhatsz" a moziban! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!