Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egy leszbikus-pedofilos...

Egy leszbikus-pedofilos történetet szeretnék írni. A lolita vagy a pedofil szemszögéből írjak? Esetleg mindkettőből?

Figyelt kérdés

A lolita 13 éves, a pedofil 23. Én nem vagyok pedofil. (16 vagyok)

Igazából a történet arról szól, hogy a naiv kislány (Lora) és egy felnőtt nő (Dasha) véletlenül találkoznak. Lora beleszeret a nőbe, Dasha meg kihasználja az ártatlanságát és naivitását és ráveszi néhány dologra, irányítja őt...

2019. ápr. 22. 20:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Igen, de a lolitát manapság már inkább egy japán stílusirányzatra értik. Használhatnál egy egyértelműbb kifejezést.
2019. máj. 2. 07:19
 12/12 anonim válasza:
Szerintem a történettel és a formaságokkal nincs semmi probléma - itt elég sokan megkérdőjelezték hogy mi is pontosan a lolita és hogy a kislány miért annyi idős, szerintem ez normális vagyis egy.. Egy kitalált sztoriba amúgy is bármi megeshet, az iró döntése hogy mit tesz bele (tény a lolita manapság egy ilyen japános stílus ként van az emberek fejébe). Az eredeti kérdésre a válaszom: én mint olvasó jobban élvezném a kislány szerepét, de valószínűleg leginkább a kor miatt van, hogy korban közelebb állok hozzá, így jobban tudok azonosulni. :)
2021. jún. 9. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!