Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan legyek olyan jó táncos,...

Hogyan legyek olyan jó táncos, mint a BTS tagjai?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 19. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj el táncórára.
2019. ápr. 19. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hobira gondolsz?

Járj el táncórákra. Gyakorolj sokat- az idődből kell adnod, hogy eredményt érj el. 3-4 év és meglesz a gyümölcse :)

2019. ápr. 20. 00:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, főleg rá, de szerintem mindannyian jó táncosok (: És köszi a válaszokat
2019. ápr. 20. 15:52
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Egyszeruen tokeletesek. Meg amilyen edzesuk van.. szoval csak gyakorolj nagyon sokat, ha valami nem megy ne add fel.. gondolj rajuk es CSINALD!xd

Sok sikert!❤️

2019. ápr. 21. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is azon vagyok hogy legalább hasonlóan csodálatosan táncoljak mint ők, nemrég elkezdtem járni táncolni, de igazából otthon rengeteget gyakorlok, leginkább úgy hogy könnyebb vagy akár nehezebb kpop táncokat tanulok^^ komolyan néha úgy érzem már, hogy meghalok, de akkor csak arra gondolok, hogy ők mennyire keményen dolgoznak, és végülis nem adom fel:) hajrá!
2019. ápr. 22. 11:10
 6/7 shadowqueen15 válasza:
100%

Szia! Az én tanácsom egyszerű. Elsős koromban keringőztem, viszont utáltam, ezért a szüleim átirattak hip-hopra. Azt pedig imádtam. Szóval javaslom, hogy először a stílusodnak megfelelő táncstílust keresd meg. Ami gondolom a hip hop lesz a BTS-ből kiindulva, mivel én is ARMY vagyok és láttam már őket táncolni. Kitartás és nagyon-nagyon sok gyakorlás kell hozzá. Persze ritmusérzék is kellene. Ha az nincs akkor semmire nem mész. De a legfontosabb!! Sose mérd össze magad a tagokkal!!!! Mindenkinek máshogyan áll a tánc. Sose arra menj, hogy tökéletesen úgy táncold el, mint ők. Az csak időpocsékolás. Élvezd a zenét és a mozgást és ne görcsölj rá semmire. Ha valami nem megy, addig ismételgesd amíg meg nem érted az adott lépést. Én például BLACKPINK táncokat tanulok és már három teljes koreográfia megy. De figyelmedbe ajánlom a tutorial videókat is. Az is jól jön néha :)

Remélem segítettem ezzel :)

2019. aug. 13. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2019. aug. 13. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!