Tudnátok mondani nekem leszbikus/biszex youtubereket?
Külföldiekhez még tudnám ajánlani "Mekk"-et. Tündéri vicces egy csaj. :)
Magyarok közül meg akik nem népszerűek még:
Szolnoki Zsófia,
Maja Ohl,
Melcsa
Amúgy igen, Daisy leszbikus. De én sem értem, hogy most mi van. Mert van az egyik videójában olyan, amiben téma hogy mit nem szeretnek egy férfin. Aztán valami olyasmi volt Daisy válasza, hogy: "a szaguk" "a sok szőr" "nem szeretem ha hozzám érnek" "a kozelseguk".
Meg egy újabb videójában is mondja, hogy ha átment/átmegy hozzájuk egy férfi és ráül az ágyára és amikor elmegy tőlük az a személy, akkor rögtön ágyneműt vált/váltott.
+ van olyan videója is (régebbi) ahol azt mondja, hogy nincs semmi baja a férfiakkal, csak az ami a lábuk között van.
Szóval most kérdem én, hogy mégis mi a f.ck van? :D Össze-vissza beszél. :D Meg ő is mondja, hogy ő ugyanúgy leszbikus marad. De hát mégis hogy? Mert ha leszbikusnak titulálja magát, akkor Alexet is. Akinek pont nem ez a célja, hogy annak lássák..

Living rosa
Berkley loves Tori :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!