Az gáz hogy csak 1,5 éve gitározok és egy nagyon drága gitárom van?
Figyelt kérdés
nem érzem magam méltónak hozzá, mert most kaptam, de még van 2 gitárom, amik olcsóbb fajták, de azok is nagyon jók. Lelkiismeret furdalásom van mert én mondtam hogy jó lenne egy ilyen, de nem számítottam rá hogy megkapom.2010. júl. 4. 17:38
2/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy milyen gitárod van. Az a lényeg, hogy szívvel-lélekkel játssz rajta. :) Én 14 éve ugyanazon a gitáron játszom. És az is nagy ritkaság...
3/5 A kérdező kommentje:
igen de ez egy elektro-akusztikus gitár és majd egy jazz bandába szeretnék belépni egyszer, oda meg ugye jazz gitár kell de már így is van 3 gitárom ami mind akusztikus. Vigyem vissza ezt és várjak még a vásárlással :/?
2010. júl. 5. 03:07
4/5 anonim válasza:
Ha kaptad akkor nem lenne illendő vissza vinni. :)
Előbb tanulj meg rendesen Jazz-t játszani azon az elektro-akusztikus gitáron és utána gondolkozz egy picit komolyabb Jazz gitárban.
5/5 anonim válasza:
Nekem meg Jackson ps 3 volt a tanuló gitárom mert olcsón hozzájutottam anno,jó a jó gitár,mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!