Szerintetek ki a jobb és miért, Dancsó Péter vagy Pewdiepie?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 19:39
4/11 anonim válasza:
Elsővel egyetértek. Pewdiepie-t sosem szerettem, és az új Dancsó pedig számomra nézhetetlen. Így én is a régi Dancsóra szavazok.
5/11 anonim válasza:
Minőségre egyik se jár már az élen, nem is nagyon azonos a témájuk. Dancsót régen rohadtul bírtam, pewdiepie is régen talán "minőségibb" volt.
6/11 anonim válasza:
Dancsó amikor készítette a milliós feliratkozós videót, elmondta, hogy tudja, mennyien szidják a stílusváltozása miatt (ergo, hogy a csatornája "elbutult"), de az embereknek kéne megérteniük, hogy nincs baj, csak egyszerűen halad a korral.
Ezzel igazából az én kérdésemet is megválaszolta, mert azt hittem, most csak szedi össze a feliratkozóit és, majd, ha megkapta a "Custom Play Button" díjat (50 milka feliratkozó), akkor visszatér a régi énje, de nem lesz így.
7/11 anonim válasza:
Pont a két szenny egy kérdésben.
8/11 anonim válasza:
Pewdiepie. Van par videoja ami nem nagyon jon be de a tobbi rohadt vicces. a regi pewdiepie az meg sosem erdekelt igazan a gameplayekkel meg ilyenek. Dancsonak a regi vidijeit neztem mostanaba nem igazan
9/11 anonim válasza:
Pewdiepie.
Nem olyan erőltetett. Hiába poénkodik, egyértelműen megmutatkozik a magas intelligenciája. Jó az ízlésvilága. Nagyon jó gondolatai vannak a világról, nem csak baromkodik.
10/11 anonim válasza:
Utolsó: régen Dancsó sem baromkodott. A rossz magyar filmeket mutatta be, rengeteg humorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!