Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek ki a jobb és...

Szerintetek ki a jobb és miért, Dancsó Péter vagy Pewdiepie?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 3. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
A régi Dancsó
2019. ápr. 3. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
mindkettőt gyűlölöm
2019. ápr. 3. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Mind a 2 el van szállva magától
2019. ápr. 3. 20:17
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Elsővel egyetértek. Pewdiepie-t sosem szerettem, és az új Dancsó pedig számomra nézhetetlen. Így én is a régi Dancsóra szavazok.
2019. ápr. 4. 12:40
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Minőségre egyik se jár már az élen, nem is nagyon azonos a témájuk. Dancsót régen rohadtul bírtam, pewdiepie is régen talán "minőségibb" volt.
2019. ápr. 4. 16:14
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

Dancsó amikor készítette a milliós feliratkozós videót, elmondta, hogy tudja, mennyien szidják a stílusváltozása miatt (ergo, hogy a csatornája "elbutult"), de az embereknek kéne megérteniük, hogy nincs baj, csak egyszerűen halad a korral.

Ezzel igazából az én kérdésemet is megválaszolta, mert azt hittem, most csak szedi össze a feliratkozóit és, majd, ha megkapta a "Custom Play Button" díjat (50 milka feliratkozó), akkor visszatér a régi énje, de nem lesz így.

2019. ápr. 19. 09:15
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
Pont a két szenny egy kérdésben.
2019. máj. 23. 19:09
 8/11 anonim válasza:
41%
Pewdiepie. Van par videoja ami nem nagyon jon be de a tobbi rohadt vicces. a regi pewdiepie az meg sosem erdekelt igazan a gameplayekkel meg ilyenek. Dancsonak a regi vidijeit neztem mostanaba nem igazan
2019. jún. 27. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Pewdiepie.

Nem olyan erőltetett. Hiába poénkodik, egyértelműen megmutatkozik a magas intelligenciája. Jó az ízlésvilága. Nagyon jó gondolatai vannak a világról, nem csak baromkodik.

2019. júl. 7. 02:41
 10/11 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó: régen Dancsó sem baromkodott. A rossz magyar filmeket mutatta be, rengeteg humorral.
2019. júl. 24. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!