Legális csak úgy elvinni a bevásárló kocsikat?
Ha beledobom a pénzem mondjuk egy Tescos kocsiba, és... elviszem, azt csak nem büntetik gondolom. Ha úgyvesszük fizettem érte. Meg csak tolnám az úton és odajönne egy rendőr hogy vigyem vissza vagy mi? Gondolom nem büntetnének meg érte sehogy.
Ti kipróbáltátok már?
Nem, szerintem lopásnak számít.
"Ha úgyvesszük fizettem érte. "
-Nem, mert nem megvásároltad a kocsit, és ami bele teszel pénz úgymond "kaució". Meg biztos benne van az üzlet szabályzatában is hogy a bevásárlókocsikat csak az üzlet területén lehet használni.
Az lopás.
Régi lakhelyemen kisebbségi család egyszer hazavitte egy kisebb boltból, vagyis elindult vele de utánuk lett küldve a rendőr.
Nem tudom kaptak-e valamit, annyira nem érdekeltek a helyi események.
#3 pontosan. Vagy csak úgy tologatni funból. Azért gondolom nem büntetnének ha este a bolt területén tologatnánk kicsit utána meg visszatesszük. Nem akarom összetörni meg megtartani meg semmi rosszat, csak kicsit elhülyülni vagy valami.
Tudom,fura "szórakozás", szóval ezt nem is kell írnotok, de ki ne akarná kipróbálni, hogy milyen beleülni és mondjuk versenyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!