Koncerten egyedül lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Jövőhónapban megyek koncerte, haver, barát híján egyedül. Ha nem dohányzok, nem vagyok az a túl közvetlen akkor valószínüleg egyedül fogok állni végig?
Sose voltam még koncerten.
17f
2019. márc. 2. 11:58
1/2 anonim válasza:
A koncert nem a tipikus ismerkedő hely. Oda a műsorért megy az ember. Persze nem kizárt, de nem is valószínű.
2/2 anonim válasza:
Attól függ, milyen koncert. Én többször is voltam úgy koncerten, hogy előtte órákon keresztül álltunk sorban (hogy első sorban lehessünk), na annyi emberrel még életemben nem beszéltem mint akkor :D
Persze ha ez olyan koncert lesz, ahova kezdés előtt 10 perccel érkeznek az emberek mert mondjuk 300 néző van akkor nem valószínű, hogy tudsz ismerkedni.
Ettől függetlenül neked kell majd kinyitnod a szádat, de hidd el nagyon közvetlenek lesznek az emberek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!