Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti elmennétek ebbe a házibuliba?

Ti elmennétek ebbe a házibuliba?

Figyelt kérdés

Egy srac hívott meg akivel mostanaba nagyon jóba lettem.. Kb 70 ember lesz, de nem ismerek annyira sokat, úgyhogy nem tudom, hogy elmenjek e.. Vagyis oylan nincs onnan akivel nagyon jóba lennék, csak ő meg 1-2 ember akit úgy tudok ki es el vagyok velük..

Meg eddig 1 nagyobb buliba voltam csak (az nem házi buli volt) , úgyhogy attól is parazok házibuliba hogyan táncoljak pl:/ meg, hogy idegen tarsasagba, hogyan illeszkedek ott be

De viszont kicsit elszeretnek azért menni.. Ti elmennetek?

2019. febr. 27. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
A tánc miatt kellene a legkevésbé paráznod. Egy házibuli nem diszkó, csak bömböl a zene míg az emberek isznak-szívnak-basznak. Azért nem is diszkóban van, mert ott a háromból kettő nem valósítható meg, vagy akár egyik sem ha kellően fiatal a társaság.
2019. febr. 27. 17:28
 2/5 A kérdező kommentje:
16-18 evesek
2019. febr. 27. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Én elmennék. Ha nem érzem a bulit akkor meg haza. Ennyi ;)
2019. febr. 28. 10:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Ohm ja csak 70.km re van 😅
2019. febr. 28. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Na odáig nem mennék egy buli miatt :)
2019. febr. 28. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!