Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak szerintem nem lehet...

Csak szerintem nem lehet ebben az orszagban semmit se csinalni?

Figyelt kérdés
Most nem Budapestre gondolok, hanem videki varosokra. Mit csinalnak a fiatalok ha szorakozni akarnak vagy kikapcsolodni? Pl mit lehet csinalni csongrad megyeben ami nem Szeged? Pls ne kondizast meg kocsmazast irjatok
2019. febr. 23. 13:22
 1/4 anonim válasza:
54%
Semmit, de miért, külföldön egy faluban mit lehet csinálni? semmit
2019. febr. 23. 13:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Valamit csak csinalnak az emberek
2019. febr. 23. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:

mire gondolsz, más országokban milyen lehetőségre, ami itt nincs?

nekem 12 éves korom óta az állatmenhelyi segédkezés, kutyasétáltatás a hobbim, az szinte mindenhol van.

szoktam még: íjászkodni, nagy üres, csendes mezőn labdát rugdosni az égbe, napokra eltűnni a kutyámmal és piknikezni, sátorozni, eladó/kiadó ingatlanokba betörni és hasznát venni annak, amit kiselejteztek, építeni, alkotni anyagokból dolgokat.

vmi hobbit csak találsz, de tényleg, mi kéne, ami nincs nálunk, kíváncsi vagyok, aztán mehetünk együtt Amerikába várost nézni, majd "ottfelejthetnénk" magunkat és csatlakozni bandákhoz. engem senki se keresne.

2019. febr. 23. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:
En inkabb ennek kozossegibb szorakozast keresek, ami nem segedkezes, mert az nekem nem kikapcsolodas es csak szomoru leszek tole
2019. febr. 23. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!