Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Shuffle Dance-hez kezdőnek...

Shuffle Dance-hez kezdőnek milyen cipőt ajánlotok? (F)

Figyelt kérdés
2019. febr. 13. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Igazából én mindenkinek azt szoktam mondani: kényelmes legyen, relatíve hajlékony talppal. A merev talp kizáró, de nem is tudom, van-e olyan sportcipő, ami emiatt esne ki.

Konkrét márkát vagy típust nem tudok mondani, szerintem nem kell semmi fancy vagy drága cucc, ha kényelmesen tudsz benne ugrálni. Én ált. vagy egy olcsó, gagyi, keskeny és vékonytalpú sportcipőben táncolok, vagy egy drágább, vastag talpú, technikai futócipőben. Utóbbi jó, amikor erősebben ráugrok a sarkamra vagy ilyesmi, viszont elég bumszli, így néha a másik jobb.

Ha megnézed instán a táncolókat, mindenféle cipőben tolják, Adidas Ultraboosttól a Converse-en át a gagyi mindenféléig.

2019. márc. 19. 19:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszii
2019. márc. 19. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!