Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek ide beengednek...

Szerintetek ide beengednek úgy ha nem őltözök be?

Figyelt kérdés

Ide vajon kötelező valami olyat felvennem, vagy elég csak normál ruhákban oda mennem, és akkor is beengednek:

Hosszú-hosszú évek óta nem volt Egerben igazi, beöltözős buli - ezidáig. Február 9-én, #farsang alkalmából ugyanis végre mindenki .... vagy .... lehet szélsőséges esetegben ....-os ....

Ahogy az a nagy könyvben meg van írva:

➤👠 necc harisnya, combfix, magassarkú, vörös rúzs, miniszoknya

➤💎 bunda, gyűrűk, láncok, szivar, kalap, napszemüveg, fancy öltöny

➤ csak a képzeleted szab határokat!

Azért teszem fel a kérdést mert a haverokkal vonattal mennénk és 22:00-kor kezdődik a buli. És ez az egy választásunk haza jönni meg hajnal 4-ig nem tudunk mert vonattal megyünk! A városban meg max 1 kőrt tudnánk tenni utána meg is unnánk...

2019. febr. 9. 09:15
 1/2 anonim válasza:
100%

Hát vigyetek magatokkal jelmezt vagy kérdezd meg a szervezőt.

Egy táskába vagy valamibe beleférhet a jelmez

2019. febr. 9. 10:54
 2/2 anonim ***** válasza:

bundára, fancy öltönyre meg szivarra nincs pénzem, necc harisnyát, miniszoknyát meg rúzst párezerért veszek, magassarkút meg kölcsön kérnék egy csaj ismerősömtől akinek 42-es a lába. szóval nekem eldőlt melyik lennék a felsoroltak közül. ezek meg beférnek egy hátizsákba, szóval nem értem, hol a gond.

23/F

2019. febr. 11. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!