Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek most mi baja az...

Szerintetek most mi baja az xbox 360 nak?

Figyelt kérdés

Na kezdjük ott hogy az xbox 360 fat azaz egy régi talán első szériás vagy mit tudom én, 120Gb verzió. Most lehet hogy az RGH ölte meg. De erre a legkevésbé gyanakszom MERT ugyan is okoska 3 piros ledet jelez ami sok mindenre utalhat, hivatalos microsoft oldalról tápegység gyanús. Youtube szerint fogpiszka meg a fülpiszka segít, ja mégse mert hàt azok ventipörgésnél segítenek valamit.. na de nálam semmit se reagál, táp ledje sárga, ha benyomom akkor átvàlt pirosra majd vissza sàrga. Viszont áram tuti van benne ezt sikerült megfejteni :D

Ventik nem pörögnek, meghajtó nem reagál. Ki lett takarítva. De úgy se. Olyan válasz nem érdekel hogy dobjam ki, vagy vegyek one-t. Szívemhez van nőve mert sokáig gyűjtöttem ráá

2019. febr. 4. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy földhöz kell b aszni!
2019. febr. 4. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos a konzolod döglött, már csak levélnehezéknek jó. Ez a Red ring of Death jelenség, ami a hibás hardvert jelenti. Általában túlmelegedés okozza.
2019. febr. 4. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazítsd meg a vezetékeket, ki van csúszva.

Nekem ez volt.

2019. febr. 4. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Lehet hogy az lesz. Azért keresek valami tàpegységet egy havernal azt rádugom.

Az igazítás se segített sajnos :(

Egyes embereket kéne földhöz baxni hátha megtanulnak normálisan válaszolni 😊😊😊

Köszi szépen srácok!

2019. febr. 4. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha fat akkor csoda ha idáig működött bár a 120GB már harmadik revíziós alaplapos, de nagyon gyenge konstrukciós.
2019. febr. 7. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!