Ha az Ebay-ről rendelek valamit Kínából, akkor menyit kell pluszba fizetni?
Figyelt kérdés
Mármint hogy menyit kell fizetni a vámért meg a hasonlókért,emelett ha az van oda írva,hogy free shiping akkor tényleg ingyen hozzák ki Kínából?2019. febr. 3. 17:36
1/3 anonim 

válasza:

Teljesen ingyen hozzák, én eleve csak ilyenekre szűrök.
A két ünnep között ráértem, 30 kis apróságot rendeltem, 80% már megérkezett.
Ha belefér a postaládába, akkor kihozza a postás. Ha nem, akkor értesítőt hagy, és be kell menni érte.
Én sosem rendelek akkora összegért, hogy vámolni kelljen.
Mennyiért akarsz rendelni?
2/3 anonim 

válasza:

Ha azt írják, free shipping, akkor free shipping.
ÁFA és VÁM múlik az értéken (ahol van szállítási költség, ott azzal együtt). 44€ érték alatt semmi, 44-150€ között ÁFA köteles plusz 3000 kezelési díj, 150€ fölött az előbbire rájön a VÁM, ami azt hiszem 2,5%. Részletes leírást találsz a posta honlapján.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat 44 euro alatti,tehát belefér,csak kicsit furcsáltam hogy ingyen kihozzák Kínából,mégegyszer köszönöm mind kettőtöknek :)
2019. febr. 4. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!