Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek normális vagyok?

Szerintetek normális vagyok?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy zakkant vagyok! Mert én mindig annak a híve voltam/vagyok, hogy egy zakkant nem tudja magáról, hogy zakkant!!

Nos, lassan 20 éves leszek. Dolgozom, besegítek a ház körül stb.

De! Szabadidőmben játszani szoktam, nem számítógépes játékokon, hanem : puzzle, jenga, rubikocka , kártyavár( erre büszke vagyok, mert hatalmasat tudok építeni :D ), mikado, dominó, darus meg hasonlók.

Nem tudom, ezektől valahogy lenyugszom, nem stresszelek!

Kinézetre igazából gyereknek nézek ki, mivel alig surolom 150 cm :(

Valami nincs rendben velem?

Sokak szerint a gyerekkorom nem volt, teljesen gyerekkor, és ezért van ez!

2019. jan. 20. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy normális vagy, ez neked a kis zen-kerted, amikor gondolkodhatsz miközben az agyad egy része le van foglalva megnyugtató tevékenységekkel. Hasznos a lelki egyensúlyodnak. Kit érdekel milyen magas vagy, hogy jön ez ide? Nem tudom milyen volt a gyerekkorod, nem biztos hogy van összefüggés.
2019. jan. 20. 13:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) megnyugtató.

Amúgy azért írtam, hogy milyen magas vagyok mert, elég fiatalos vagyok, max 15 évesnek nézek ki XD

2019. jan. 20. 14:04
 3/5 anonim válasza:

De aranyos :)

Teljesen normális, habár igaz egy kicsit furcsa, de normális. Van egy saját kis világod, ahol megnyugszol. Ha neked ez okoz örömet, ne törődj mások véleményével az számít, hogy te mit akarsz :)

2019. jan. 20. 14:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Hű köszönöm.
2019. jan. 20. 14:42
 5/5 anonim válasza:
100%
Tisztára olyan vagy, mint Near :D
2019. jan. 20. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!