Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van egy film ötletem, mit tegyek?

Krisz04221 kérdése:

Van egy film ötletem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
És légyszí emberek ne ilyeneket írjatok hogy “csináld meg telefonnal” ha nem hogy hova TUDNÁM TOVÁBB küldeni! Válaszokat előre is köszönöm!

2019. jan. 15. 05:24
 1/6 anonim válasza:
Gratulálok 😊 de szerintem ismerettség nélkül nem igen kerül el a megfelelő emberhez
2019. jan. 15. 06:12
 2/6 anonim ***** válasza:
58%

"hova TUDNÁM TOVÁBB küldeni"

Nem elkeseríteni akarlak, de SEHOVA!

.

Az ötlet , az kevés.

- Azt ki is kell dolgozni megvalósítása során.

- Meg kell vizsgálni kidolgozása előtt, hogy érdemes-e rengeteg munkát belefektetni?

- Üzleti terv készítése: mennyibe kerülne a megvalósítás és mekkora hasznot hozna?

Be kell látnod, hogy ötleted ezek alapján megmarad neked 'ötlet' szinten.

2019. jan. 15. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki!
2019. jan. 15. 07:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is sok filmötletem volt, de kellene hozzá sztori. Ha egy kész forgatókönyv lenne a kezedben, azzal már lehetne mit kezdeni.
2019. jan. 15. 07:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Keress megfelelő iskolát, képzést, ahol segítenek, hogy az ötletedet megfelelő formába önthesd. Pl. forgatókönyv írói, vagy éppen rendezői, attól függően, hogy a munkafolyamatnak melyik része érdekel.

Ott azt is megtanulhatod, hogy merre indulj el, hogy megvalósíthasd a dolgot.

2019. jan. 15. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is sok van, film is, sorozat is, egy jó hosszú lista, kb olyan 30-40 tétellel.

Szóval nem vagy egyedül XD

2019. jan. 15. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!