Milyen az uj versem?
Esteban Danika - Pénzből sosem elég
Hívnak hogy pénteken buli van
megjelenek a legújabb ruciban.
Legalább annyit költöttem rá
mint az előző csajomra 4 éven át.
A pénz nem számít
választhatsz te bármit.
Mennyibe kerül azt ne nézzed
költsük el együtt az egészet.
Calvin Klein vagy Armani
nekem mindegy csak végre találd ki.
Tudok olyat amit soha nem fog a te palid
A ruha szette árából veszek Hilfiger tatyit

Esteban Danika?
Honnan is ismerős ez a név...🤔
Ja!! Tudom már! Te írtad azt a Hilfiger verset, ugye?! Igen, világhírű lettél azzal a fenomenálisan borzalmas verssel. Ez se jobb. Ha már ilyen "menő" fuckboy vagy, akkor legalább ne írj verseket.
Kérlek. Ne. Csak még jobban elveszítem a hitem az emberiségben...

"a negativ lepereg"
Akkor minek írod ki, ha tökmindegy mit mondanak rá, mert leszarod? Unalmas más a napi szintű Esteban-verseskötet itt az oldalon, remélem egyszer valaki csokorba gyűjti és felmegy Napiszarra, mert az a szintje.
Kedves mélyen tisztelt Esteban Danika névre keresztelt, világunkat eme förmedvényekkel pisztító, költőnek nem nevezhető huligán!
Szörnyű, hogy idáig jutott az emberiség és hogy ezt te versnek nevezed... ez finoman szólva csapnivaló. Kérlek, inkább csinálj egy blogot, de ne itt irogasd ki az alkotásaidat, mert a kutyát sem érdekli, és ez az oldal nem az ifjú Petőfiknek lett kitalálva. Ez egy olyan oldalnak indult, ahol hasznos kérdéseket kell feltenni, de az, hogy időnként feltöltesz ide ilyen minőségtelen vackokat és ráadásul valakinek még tetszik is, néha elveszi az életkedvem. Ne add itt a nagymenőt, aki melléd áll, az csak egy senkiházi páwagyerek, akinek nincs jobb dolga, minthogy téged bátorítson.
És csak hogy valami építő jellegű kritikát is adjak útravalónak: ez sz*r.
UI.: A helyesírás luxus? :D

Tiszta szívvel
Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsőm, se szemfedőm,
se csókom, se szeretőm.
Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendőm hatalom,
húsz esztendőm eladom.
Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök.
Elfognak és felkötnek,
áldott földdel elfödnek
s halált hozó fű terem
gyönyörűszép szívemen.
Na ez vers!!

Szerintem próbálkozz a kubikolással, az fekszik neked!
De méltányoljuk az igyekezetedet.
Suszter maradjon a kaptafánál. Talán a vályogvetés jöhetne még szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!