Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Gödöllői Város Könyvtár?

Gödöllői Város Könyvtár?

Figyelt kérdés
A szabályzatban az van, nagyobb csomagot és táskát nem lehet bevinni, de szeretnék bent tanulni a saját könyveimmel, füzeteimmel és laptopommal. Be lehet vinni? Ha igen melyik térben lehetek ( ahol konnektor is van )

2019. jan. 10. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ezeket kiveszed a táskából, akkor simán beviheted őket. És bárhol lehetsz velük.
2019. jan. 10. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Oda be lehet menni

ingyen ?

2019. jan. 10. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Az elsőnek köszönöm :)

Mivel nem egy két óráról lenne szó, hanem egész évben rendszeresn járni fogok én regisztráltam, mert úg tartom emberségesnek hogyha feltartom a helyet és eszközöket azt a 600 forintot kifizetem az évre ami a beiratkozással jár

2019. jan. 10. 15:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon korrekt, hogy kifizetted a 600 Ft-ot (igazán nem sok "bérleti díj" egy állandó tanulóhelyért), de a második hozzászólnak igaza van.

A könyvtárak működését leginkább szabályozó kulturális törvény kimondja, hogy mindenkinek joga van az alapszolgáltatásokat díjmentesen használnia. Ez esetben a könyvtárépületbe bemenni és ott tanulni alapszolgáltatás.

A könyvtár legfeljebb egy ingyenes regisztrációt kérhet, de még 20 Ft-ot sem.

Csak azért írom meg, nehogy valaki, aki ide téved, úgy gondolja, azért is be kell iratkozni a könyvtárba, ha be akar ülni tanulni.

2019. jan. 11. 06:32
 5/5 A kérdező kommentje:
friss: ha tanulni mész, jelzed, beviheted a táskát is és 80%, hogy be kell iratkozni, mert harmadik alkalmam után megkérdezték van-e érvényes olvasókártyám :)
2019. jan. 19. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!