Várjátok vissza VKÁ vlogot (Vinkovics Ádám youtube vlogos)?
nekem hiányzik már eléggé régenm elnűtn várjátok vissza?
csak ne mondjákto azt a szót amit nem szeret és jó lesz.
aztán jönnek a túravideók
Kedves VKÁ!
Mindnyájan várjuk a visszatérésed, remek videókat és tartalmat állítottál elő a youtube nevű platformra. Én minden este vártam, mikor töltesz új videót, de mindhiába. Még nem tértél vissza, ez egy nagy hiba. Rengeteg rajongód van, és még annál is több. Hisz látod, mennyien veszik rád a fáradtságod, és töltik vissza a régi videóid. Annyian, hogy alig győzöd őket töröltetni. Bizony. Ezt nevezik rajongásnak. Ez amúgy nem kis idő és energia. Nem beszélve arról, hogy még Vinkics Mémgyár memeválogatások is születtek rólad, ami méginkább időigényes munka ilyen humoros videókat elkészíteni rólad. Hisz tudod, csak azt lehet kiparodizálni, aki valamiben jó, ha nem a legjobb. És te a vlogolásra és a live-olásra születtél. Legyél szíves, minél hamarabb térj vissza közénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!