Mit lehet Gyömrőn csinálni?
Figyelt kérdés
Két napot fogunk ott eltölteni pihenésképpen Szilveszterkor. Még sosem jártam Gyömrőn, de utána nézve kissé fenntartásaim vannak, hogy semmi jó hely nincs ott :/ A párommal megyünk, ő nézett ki egy fogadót ott. De olyan kicsinek tűnik a hely...
Minden ötletet köszönök.
2018. dec. 30. 15:52
2/4 A kérdező kommentje:
Ezeken kívül nyilván.
2018. dec. 30. 16:39
4/4 anonim válasza:
Nagyon sok tüzijáték szokott lenni, azokat érdemes megnézni. Van uszoda is, pici, 1 úszó/ 1jakuzzi/ 1 sima medence van benne. A tavak is szépek, bár mivel tél van, nem lehet fürödni a tófürdőn. Vannak éttermek és cukrászdák is pl: Halászkert étterem, Dzsungel pizzéria, hisztéria cukrászda. Van egy park is, ami este ki van világítva. Vannak áruházak, bevásárló központok pl: az Agora. Van egy kicsi állatkert az uszoda mellett, ingyenes, bár nem tudom, hogy télen van e ott állat. A tófürdőnŕl van egy kör alakú, úgynevezett bástya, ahol nézni lehet a csillagokat. Nagyjából ennyit tudtam írni, ha kérdés3d van, írj privátban. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!