Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit lehet Gyömrőn csinálni?

Mit lehet Gyömrőn csinálni?

Figyelt kérdés

Két napot fogunk ott eltölteni pihenésképpen Szilveszterkor. Még sosem jártam Gyömrőn, de utána nézve kissé fenntartásaim vannak, hogy semmi jó hely nincs ott :/ A párommal megyünk, ő nézett ki egy fogadót ott. De olyan kicsinek tűnik a hely...

Minden ötletet köszönök.

2018. dec. 30. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Enni, aludni, dugni.
2018. dec. 30. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezeken kívül nyilván.
2018. dec. 30. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Inni.
2018. dec. 30. 16:45
 4/4 anonim válasza:
Nagyon sok tüzijáték szokott lenni, azokat érdemes megnézni. Van uszoda is, pici, 1 úszó/ 1jakuzzi/ 1 sima medence van benne. A tavak is szépek, bár mivel tél van, nem lehet fürödni a tófürdőn. Vannak éttermek és cukrászdák is pl: Halászkert étterem, Dzsungel pizzéria, hisztéria cukrászda. Van egy park is, ami este ki van világítva. Vannak áruházak, bevásárló központok pl: az Agora. Van egy kicsi állatkert az uszoda mellett, ingyenes, bár nem tudom, hogy télen van e ott állat. A tófürdőnŕl van egy kör alakú, úgynevezett bástya, ahol nézni lehet a csillagokat. Nagyjából ennyit tudtam írni, ha kérdés3d van, írj privátban. 🙂
2019. dec. 13. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!