Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miről szól a Twitter? Hogyan...

Miről szól a Twitter? Hogyan kell használni? Mit kell tennem ahoz, hogy minnél több "követőm" legyen?

Figyelt kérdés
Egészen pontosan bármit amit csak tudtok lécci írjatok! Köszi pux (L) Peace meg minden
2010. jún. 28. 12:44
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja meg van olyan hogy pl adatlap és akkor írsz magadról, meg teszel be képet....
2010. jún. 28. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
2010. jún. 28. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:
nos a twitter kb ugyan olyan közösségi oldal mint a fészbúúk, írogatsz hogy mit csinálsz jelenleg, képet osztasz meg, videokat.. követőkre úgy tehetsz szert hogy megpróbálod megkeresni az ismerőseidet hátha van fent valaki, és rámész hogy follow, aztán vagy elfogadja vagy nem, nekem többnyire külföldi barátaim vannak twit-en , ismeretlenül is jelölhetsz mert kb mindenki elfogadja aztán így látod hogy ők mit írogatnak stb... adatlapodra képet tudsz felrakni, magadról nem igazán kell írni, legalábbis én nem igazán írtam. nagyjából ennyi.
2010. jún. 28. 12:53
 4/4 anonim ***** válasza:

ezt a kb mindenki elfogadja dolgot azért megcáfolnám, én speciel addig fogadom el bárki jelölését amíg utána ráírok hogy ő kicsoda. ha ismerem maradhat, ha nem leblokkolom. szerintem a twitter azért személyesebb annál minthogy mindegy jöttment olvasgassa a tweetjeim, legalábbis egy olyan függő számára mint én (merthogy kb egész nap meg van nyitva nálam, és eléggé meg lehet ismerni belőle..)

szóval én inkább annak a híve vagyok hogy csak az ismerőseinket jelölgessük, meg a híresebb embereket akikre kíváncsiak vagyunk (ők úgysem követnek vissza).

19L

2010. jún. 28. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!