Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 15éves lánynak...

Szerintetek egy 15éves lánynak milyen az ideális szileszterezés?

Figyelt kérdés

2018. dec. 17. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Én anno mikor 15 voltam akkor a párom által mentem házibuliba a párommal természetesen. Otthon voltak a szülők, a barátok , rokonok. Nem csak haveri társaság. Éjfél után jöttünk is haza. Kis iszogatas volt. Előtte otthon szilvesztereztunk a barátaimmal , de éjfél után szintén mindenki hazament vagy volt aki nálam aludt.

Mostanában házibuliba járok baráti tarsasagba, de ott mindenki részeg..én nem igen szeretem mert aztán kitalálják hajnali háromkor menjünk el bulizni és persze mire valahova odaernenk arra már buli sincs.

Idén szerintem itthon maradunk a párommal :)

2018. dec. 17. 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy "15 éves lánynak ideális"

nem lehet mindenkit egy kalap alá venni

valakinek ez, valakinek az...

2018. dec. 17. 17:40
 3/4 anonim válasza:
Ahogy írták mindenkinek mas program jön be, mas az erdeklődési köre,máskepp szórakozik, persze korához mérten, így csak általánossagba tudok nyilatkozni, hogy pl en, hogy szilvesztereztem, hogyan tudtam jól érezni magam 15 évesen. Bulizni meg ennyi idősen nem jártam el, szerintem a szorakozóhelyek meg koraiak ennyi idősen, viszont baratnőkhöz atmenni, együtt kisebb házibulit csapni már belefér, akar szülők nélkül is. Lehet filmeket nezni, karaoke, tanc, társasozas, sütögetés, es már egy kevés pezsgő is beleférhet, de még nem sok, egy egy pohár, csináljatok inkabb gyümölcs alapú koktélokat, es max minimalis alkohol. Az olyan igazi, ivós házibuli, ahol fiúk lanyok vannak vegyesen, ugy, hogy nincs felnőtt a házban, legalabbis elérhető közelségben, hogy barmikor ,,ugorni tudjon'', az még korai szerintem. En ilyenkor baratnőket hívtam, es nagyjaból az előbbieket csináltuk, meg röhögcséltünk, ,,csajoskodtunk'', kisminkeltük egymast, uj hajakat próbaltunk ki stb.
2018. dec. 28. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen végig aludtam... Lol...
2019. jan. 8. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!