A Pesten Hallottam nevű csoport adminja miért vesznek komolyan minden "zsidózással" kapcsolatos megnyilvánulást?
Engem pár hete tiltottak ki, állítólag azért mert antiszemita megjegyzést tettem.
Mert volt egy poszt amit alig lehetett értelmezni, de az volt a lényege, hogy valakit lezsidóztak, és azt ítélte el a posztoló, én meg odaírtam, hogy se eleje se vége ennek a posztnak, teljesen értelmetlen volt kiírni.
(hülyén volt megfogalmazva, pocsék helyesírással és nem volt tanulsága sem, én erre gondoltam amikor megírtam a véleményem)
Igazából nem gondoltam rá, hogy ez volt a kiváltó ok, de az egyik adminnak írtam, aki idézte a posztot, és azt mondta,hogy nem tolerálják az antiszemita megjegyzéseket.
Teszem hozzá,hogy amíg éveken át tag voltam, feltűnt,hogy rendszeresen írtak különböző holokausztos rögíztett bejegyzéseket, amik közül egyedül a január 27.-eit ismertem, de mint kiderült rengeteg nap van ami olyan különleges, hogy mindig rögzített bejegyzésként volt kint.
Igazából nekem ezzel nem lenne bajom, mert legalább tanultam belőle, és nem volt még negatív tapasztalatom zsidó emberrel, szóval nem gondolnám magam antiszemitának.
Viszont szerintem ez túlzás.Az egyik ismerősöm azt mesélte,hogy őt azért tiltották mi, mert egy cigány lány írt valamit,hogy egy magyar belekötött, és lecigányozta, és a posztban több alkalommal "magyarozott" ezért ő is elmesélte,hogy egy cigány miként kötött belé, és azonnal kitiltották.
De ő legalább tényleg cigányozott, én nem zsidóztam.
Nem értem ezt az ostoba,szélsőséges hozzáállást az adminoktól.Rengeteget írtak az elfogadásról, amik tök jók voltak, de durva belegondolni,hogy egy rossz vagy félreértett szóért azonnal "likvidálnak".Vajon mi lenne ha ilyen emberek kapnának hatalmat a valóságban?
Javítsatok ki ha tévedek, nekem kicsit rosszul esik mert szerettem a csoportot, de nagyon gáz amit az adminok művelnek, és megengednek.(főleg maguknak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!