Igaz, hogy a képregények kicsiknek való?
Figyelt kérdés
a 14 éves fiam szeretne venni egy ilyen rick és mortys képregényt amibe ilyen csomó kisgyerekes lények vannak benne2018. nov. 20. 15:13
1/3 anonim válasza:
Van ami kicsiknek van ami nagyoknak ės van ami felnőtteknek való kėpregėny. De nem gond ha idősebb vesz kisebbnek valòt mert ėrdekli. Vannak akik gyűjtik. Szal ha erdekli a rajz a sztori nincs vele semmi baj.
2/3 anonim válasza:
Dehogyis. Annak való, akit szórakoztat. Ez olyan, mint az anime, némelyiket 40-50-80 évesen is nézik, de persze van egy csomó igénytelen és roppant gyerekes is közte. Intellektuális felnőtt vagy akár tini jó eséllyel válogat, de pl. én hiába vagyok intelligens negyvenes, ha egyszer szeretem a szépen rajzolt történeteket, még ha nem is minden szempontból jó :) Semmi baj nincs azzal, ha valaki könnyed esti szórakozásként nem mindig a legmagasabbrendű művészet és tudomány témájából választ.
De tudjuk, hogy sok felnőtt elég bugyuta dolgokat élvez, ott vannak pl. a tévés sorozatok, jaj, nem véletlenül nincs tévém vagy 15 éve (előtte is csak anyámnak volt)...
3/3 anonim válasza:
Nem igaz, mert vannak felnőtteknek szóló képregények. Ahogy nem minden animációs film gyerekeknek szól, csak mert rajzolva van és nem élőszereplős. A Rick and Morty sem a 14 éves korosztálynak vagy gyerekeknek szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!