Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nektek milyen volt a szalagavato?

Nektek milyen volt a szalagavato?

Figyelt kérdés

Nekem most lesz, izgulok már, várom😁

Írjátok le nektek milyen volt, részletesen! (Nagyon kivancsi vagyok kinek milyen volt)

Táncoltatok? Milyen volt?

Tenyleg aki szeretne, írja le jo hosszan mit “tapasztalt” 😅

Lanyok, nektek haj,smink, korom milyen volt?

2018. nov. 8. 19:18
 1/2 anonim válasza:
Húúú ennyire ne pörögj rá. Táncoltam anno igen, lámpaláz meg minden volt, igazábol nem olyan nagy dolog mint gondoljuk előre. Fehér óriási abroncsos ruha, fehér magassarkú, fehér köröm, hosszú kiengedett vasalt haj, tisztára mint egy "tini esküvő" xd ott az egész család el vannak ájulva milyen szép vagy meg milyen ügyes, megkapod a kitűzőt aztán mehetsz ünnepelni csak magam sem tudom minek. Felesleges külön szalagavato mikor még le sem érettségiztél. Ne izgulj, jól fogod érezni magad ha táncolsz valaki vegye fel videora, Nekem pl visszanézni jobb mint megélni.
2018. nov. 9. 00:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Először ugy voltam vele,megprobalom ezt a tancos dolgot,aztan meguntam,meg am se vagyok ez a fajta meg azokert a zenékért se vagyok oda de az osztaly kedveert megprobaltam,de abbahagytam. Szoltam is az ofőnek hogy ez offos nekem. Innentol a gyakorlasokon csak uldogeltem

A tánc elotti dolgok okésak voltak,haverral kitaláltunk egy jó pofa koeográfiát mikor kimentünk pacsizni és ennyi,jobban éreztem magam mint gondoltam,meg a gyönyőrű ofőtől is jött egy puszi,már megérte lol. Hamar lement ez a rész.

A táncrol tehat nem tudok nyilatkozni,de hát biztos mindenkiben volt egy kis izgulás. Ezért IS tartom nagy baromságnak ezt az egészet

Az after buli meg huhh...ugye mondtam hogy nem vagyok ez a fajta de ami party buszt ezek leszerveztek :D Kész :D Mikor megérkeztünk,hát jött 2 nem kivánt ismerős,egyik általánosból oszt.társ. Hosszú sztori,de a lényeg hogy legalább erre az estére el akartam őt felejteni,erre tessék.

Mivel én nem iszok,nem táncolok,annyian voltak akik rángattak szó szerint,hogy menjek már,hogy kész tulélősdit jatszottam :D Hát kívánom mindenkinek hogy ennyi figyelmet kapjon csajoktól mint én kaptam azon az estén :D

Hajnal 3-kor haverral elindultunk,majdnem 1 orat fagyoskodtunk mire elindult az elso busz,és ennyi.

2018. nov. 10. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!