Nektek milyen volt a szalagavato?
Nekem most lesz, izgulok már, várom😁
Írjátok le nektek milyen volt, részletesen! (Nagyon kivancsi vagyok kinek milyen volt)
Táncoltatok? Milyen volt?
Tenyleg aki szeretne, írja le jo hosszan mit “tapasztalt” 😅
Lanyok, nektek haj,smink, korom milyen volt?
Először ugy voltam vele,megprobalom ezt a tancos dolgot,aztan meguntam,meg am se vagyok ez a fajta meg azokert a zenékért se vagyok oda de az osztaly kedveert megprobaltam,de abbahagytam. Szoltam is az ofőnek hogy ez offos nekem. Innentol a gyakorlasokon csak uldogeltem
A tánc elotti dolgok okésak voltak,haverral kitaláltunk egy jó pofa koeográfiát mikor kimentünk pacsizni és ennyi,jobban éreztem magam mint gondoltam,meg a gyönyőrű ofőtől is jött egy puszi,már megérte lol. Hamar lement ez a rész.
A táncrol tehat nem tudok nyilatkozni,de hát biztos mindenkiben volt egy kis izgulás. Ezért IS tartom nagy baromságnak ezt az egészet
Az after buli meg huhh...ugye mondtam hogy nem vagyok ez a fajta de ami party buszt ezek leszerveztek :D Kész :D Mikor megérkeztünk,hát jött 2 nem kivánt ismerős,egyik általánosból oszt.társ. Hosszú sztori,de a lényeg hogy legalább erre az estére el akartam őt felejteni,erre tessék.
Mivel én nem iszok,nem táncolok,annyian voltak akik rángattak szó szerint,hogy menjek már,hogy kész tulélősdit jatszottam :D Hát kívánom mindenkinek hogy ennyi figyelmet kapjon csajoktól mint én kaptam azon az estén :D
Hajnal 3-kor haverral elindultunk,majdnem 1 orat fagyoskodtunk mire elindult az elso busz,és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!