Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen musical eloadasok...

Milyen musical eloadasok vannak mistanaban amik jok?

Figyelt kérdés
Szuleimnek szeretnek karira venni ket jegyet de nemtudom melyik eloadasra kellene.... Nem vigjatekosat inkabb szepet ami szivhezszolo szep tortenet kellene...decemberre a ket un ep kozott... Hol tendeljek valamint mi lenne az idealis mjsor kerlek segitsegek koszi amjgy 53 es 56 evesek

2018. nov. 4. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha két ünnep közötti előadásokra már nem sok helyen vannak jegyek a darabokra (persze színházfüggő), inkább ünnepek utánra, január vagy februári előadásra vegyél - hamarosan szerintem kezdik rá árusítani a jegyeket.

Madách:

Mamma Mia, Meseautó, Operaház fantomja

Operettszínházban most mutatták be nemrég az Apáca Showt, nagy siker.

2018. nov. 6. 14:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen ezekre gondolzam en is akkor jo:)) milyen oldalon lehet foglaalni? Ahol neztem csak novemberi eloadasok vannak meg
2018. nov. 9. 05:38
 3/3 anonim ***** válasza:

[link] itt szoktam venni, de ha budapesti vagy, akkor a színházban is tudsz.

A jegy.hu oldalon keresztül e-mailben kapod a jegyet és nyomtathatod ki magadnak.

2018. nov. 10. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!