Milyen musical eloadasok vannak mistanaban amik jok?
Figyelt kérdés
Szuleimnek szeretnek karira venni ket jegyet de nemtudom melyik eloadasra kellene.... Nem vigjatekosat inkabb szepet ami szivhezszolo szep tortenet kellene...decemberre a ket un ep kozott... Hol tendeljek valamint mi lenne az idealis mjsor kerlek segitsegek koszi amjgy 53 es 56 evesek2018. nov. 4. 13:55
1/3 anonim válasza:
Ha két ünnep közötti előadásokra már nem sok helyen vannak jegyek a darabokra (persze színházfüggő), inkább ünnepek utánra, január vagy februári előadásra vegyél - hamarosan szerintem kezdik rá árusítani a jegyeket.
Madách:
Mamma Mia, Meseautó, Operaház fantomja
Operettszínházban most mutatták be nemrég az Apáca Showt, nagy siker.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen ezekre gondolzam en is akkor jo:)) milyen oldalon lehet foglaalni? Ahol neztem csak novemberi eloadasok vannak meg
2018. nov. 9. 05:38
3/3 anonim válasza:
[link] itt szoktam venni, de ha budapesti vagy, akkor a színházban is tudsz.
A jegy.hu oldalon keresztül e-mailben kapod a jegyet és nyomtathatod ki magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!