Én ezt nm ertem miert nincsenek barataim?
Régen visszahúzódó voltam és akkor is csak egy barátom volt most viszont alapjaban tok nyitott lany vagyok oda merek menni random emberekhez meg ilyenek viszont most is alig vannak baráraim az elozo sulimbol egy lany akit nagyon birok meg rengeteget talizunk viszont volt egy 3.lany akivel joba voltunk de osszebalheztunk o pedig kibekult vele es nem mondja de tudom h talalkozik vele pedig eleg sokszor elhordja őt. A mostani sulimbol is csak egy lánnyal vagyok jóba ugyh nm ertem. lehet, hogy tul válogatos vagyok, velem van a baj? Meg rengetegszer jartam ugy, h jóban voltam valakivel es megismertem egy masik embert is es ugymond bevontam a tarsasagba es ok ketten joba lettek en pedig kimaradtam)
16/lany
Barátnőd akkor kétszínű. Valamelyikőtökkel csak felszínes kapcsolatot tart.
Túl vállógatós? Mi alapján választod magad mellé az embereket?
Igen ez elég rossz helyzet mikor saját magadat ásod el.
A mostani barátoddal mindenről nyugodtan, őszintén tudsz beszélgetni? Össze illetek egy az érdeklődés körötök? Van sok közös témátok?
Az utolsó mondatod alapján valamiért a másikba jobban megtalálta magát. Lehet több közöspontuk volt.
Az iskolába manapság rengeteg felszínes kapcsolat alakul ki, komoly barátság elvétve.
Lehet túlságosan rágörcsölsz és ez látszik kívülről akaratod ellenére. Azt mondom becsüld meg azt az egy embert is! Ha vannak neki más barátai is akkor próbálj meg hozzájuk csatlakozni, hiszen ők is hasonló személyiségűek lehetnek mint ő. Aztán egyre jobban tágulni fog a kör.
Nem szabad úgy fel fogni hogy veled van baj! Nem szabad az osztálytársak alapján megfogalmaznod magad. Hiszen kint sokkal több ember van, mint ott bent!
Sokkal nagyobb a valószínűsége hogy kint találsz igaz barátokat mint ott bent az iskolába.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!