Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lehet forma-1 belépőt venni...

Lehet forma-1 belépőt venni üdülési csekken?

Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 16:41
 1/1 anonim ***** válasza:

igen, lehet. én tavaly és tavaly előtt is úgy jutottam ki. az ibusznál tudod intézni. a jegy mellé meg kell venned egy 1 éves Forma1club tagságot is. ezt sajna nem lehet fizetni vele.

a club tribünre (meglepően jó helyen van, utolsó kanyar-célegyenes kezdete) a jegy 25000 forint + ehhez kell még klubtagság, ami 8000 forint. ezért egy 3 napos jegyet kapsz plusz egy klubkártyát (amit 2 év alatt semmire nem használtam, de meg kell venni). bár tavaly későn rendeltük a jegyet, nem is volt jó helyünk + 2 "testes" ember mellé kerültünk így el sem fértünk, a tribün melletti lépcsőn foglaltunk helyet :D vasárnapra a fél tribün jobbnak látta ha a lépcsőre költözik, de így mindenhol elfértünk.

a másik jegytípus csak állóhelyre szól. ez 5000 forint + még 5000 a klubtagság. ezt nem tudom hol van, mindig ülőhelyre vettünk jegyet. (van gyerek jegy is, ez (ülő) 12500 illetve (álló) 2500 forint. + a klubtagság ide is kell)

a jegy árát tudod a csekkel fizetni, a tagságot nem. ha érdekel tudok scannelni ilyen jegyigénylő lapot, csak kinyomtatod, ki kell töltened és bemenned az ibuszhoz vele.

még annyit, hogy a 3 napos jegy valójában 4 napos mert bemehetsz vele a csütörtöki boxutca látogatásra is, megéri. testközelből láthatod a boxokat, kerékcserét szoktak ilyenkor gyakorolni, felmehetsz a pálya aszfaltjára. az egyetlen hátránya hogy iszonyat nagy tömeg van olyankor...

bocsi hogy hosszú lett :D

2010. júl. 1. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!