Milyen ebook olvasót ajánlotok?
Figyelt kérdés
mindenképpen egy Kindle lesz majd. mennyire fontos, hogy paperwhite legyen? az tényleg annyira fontos, hogy emiatt duplaannyiba kerül?2018. okt. 17. 20:19
1/2 issti 

válasza:

2 Paperwhite van a családban, és ma sem vennénk mást. Volt előtte 3 másik fajta, amiket nagyon szerettünk, de egyértelműen ez a legjobb. Mindent tud, amit én elvárok egy olvasótól. Ha sokat olvasol, akkor értékelni fogod a világítást, a könnyű feltöltést, és hogy nem tud semmi olyan pluszt, amire valójában semmi szükség nincs (nem tud kártyát olvasni, nem játszik le zenét). Ha hasonlóak a szempontjaid, akkor szerintem nem is kérdés, hogy megéri az árát.
2/2 anonim 

válasza:

*van rá esély, hogy már nem aktuális, de leírom a véleményem*
Igazából ez teljesen az igényeidtől függ. Nekem is jelenleg Kindle ebook olvasóm van, de nem PW. Nekem teljesen okés, nem hiányzik a háttérvilágítás. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Attól függ, hogy neked a háttérvilágítás megér-e plusz ezreket, vagy rendben van neked a lámpakapcsolós megoldás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!