Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen ebook olvasót ajánlotok?

Milyen ebook olvasót ajánlotok?

Figyelt kérdés
mindenképpen egy Kindle lesz majd. mennyire fontos, hogy paperwhite legyen? az tényleg annyira fontos, hogy emiatt duplaannyiba kerül?

2018. okt. 17. 20:19
 1/2 issti ***** válasza:
2 Paperwhite van a családban, és ma sem vennénk mást. Volt előtte 3 másik fajta, amiket nagyon szerettünk, de egyértelműen ez a legjobb. Mindent tud, amit én elvárok egy olvasótól. Ha sokat olvasol, akkor értékelni fogod a világítást, a könnyű feltöltést, és hogy nem tud semmi olyan pluszt, amire valójában semmi szükség nincs (nem tud kártyát olvasni, nem játszik le zenét). Ha hasonlóak a szempontjaid, akkor szerintem nem is kérdés, hogy megéri az árát.
2018. okt. 18. 08:39
 2/2 anonim ***** válasza:

*van rá esély, hogy már nem aktuális, de leírom a véleményem*

Igazából ez teljesen az igényeidtől függ. Nekem is jelenleg Kindle ebook olvasóm van, de nem PW. Nekem teljesen okés, nem hiányzik a háttérvilágítás. Teljesen meg vagyok elégedve vele. Attól függ, hogy neked a háttérvilágítás megér-e plusz ezreket, vagy rendben van neked a lámpakapcsolós megoldás is.

2018. okt. 30. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!